MEDIA

  • Datë 26.02.2024

    Drejtoresha e SHISH takohet me Drejtoreshën e Inteligjencës amerikane znj. Avril Haines

    Drejtoresha e SHISH takohet me Drejtoreshën e Inteligjencës amerikane znj. Avril Haines

    Në fund të muajit Janar 2024, Drejtoresha e Shërbimit Informativ të Shtetit, znj. Vlora Hyseni, zhvilloi një vizitë zyrtare në Washington. Në takimin me Drejtoreshën e Inteligjencës Kombëtare, znj. Avril Haines, u theksua partneriteti i jashtëzakonshëm mes SHBA dhe Shqipërisë, si dhe u diskutua lidhur me sfidat e përbashkëta të inteligjencës dhe sigurisë.

    Gjithashtu, gjatë kësaj vizite, znj. Hyseni ka realizuar disa takime të rëndësishme me zyrtarë të lartë në fushën e inteligjencës dhe sigurisë së SHBA.